Nieuws

Voor alle pers- en mediavragen kunt u terecht bij onze afdeling communicatie, via 074-240-4800 of via e-mail: info@solarfreezer.nl.

EEN BETROUWBAAR & DUURZAAM VERVANGING VOOR AARDGAS

 • SolarFreezer op de Eigen Huis beurs in Utrecht

  Dit jaar staan we met het SolarFreezer systeem op de beurs Eigen Huis in Utrecht. Van 21 tot en met 23 september bent u van harte welkom op onze stand D1.07. Wij kunnen u dan uitleg geven over de SolarFreezer en uw vragen beantwoorden! Duurzaam verwarmen zonder aardgas. Met een stil warmtepomp systeem! Geen gezoem veroorzaakt door een buitenunit! Echte stil!

  Graag tot dan!


 • Met kruipruimtezak de winter goed door

  24/7 monitoring van zeven woningen met SolarFreezer installaties bewijst uitstekende prestatie, ook in de wintermaanden.

  Lees meer

 • Eerste energieneutrale huurhuis Enschede vol duurzame snufjes

  In Enschede is een huurhuis uit 1982 gerenoveerd en volgestopt met duurzame snufjes. De woning staat model voor de Twentse corporaties die hun 80.000 socialehuurwoningen energieneutraal moeten maken.

  Meer informatie kunt u hier vinden

 • Bufferen in de kruipruimte

  SolarFreezer combineert pvt-panelen en warmtepomp met rubberen zak.

  Lees verder

De SolarFreezer werkt heel simpel: collectoren onttrekken warmte aan de zon en de buitenlucht. De thermische energie gaat naar een warmtepomp. Het te veel aan thermische energie wordt opgeslagen om gebruikt te worden in koude periodes. Hou mij op de hoogte? >